BINTEO: Με λόγια γεμάτα συγκίνηση, οι παλαίμαχοι της Ανόρθωσης στέλνουν μήνυμα σωτηρίας

Δημοσιεύθηκε 1.5.2024
BINTEO: Με λόγια γεμάτα συγκίνηση, οι παλαίμαχοι της Ανόρθωσης στέλνουν μήνυμα σωτηρίας

Η Ανόρθωση βιώνει δύσκολες ώρες, με κίνδυνο να χάσει περουσιακά της στοιχεία και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με λόγια γεμάτα συγκίνηση, καλούν τον κόσμο σε συστράτευση.

«Οι παλαίμαχοι άσσοι της Ανόρθωσης, αυτοί που τίμησαν τον "Φοίνικα" και τον κράτησαν ζωντανό στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας της αγαπημένης μας Ανόρθωσης!»

Τρόποι στήριξης (μέσω της ιστοσελίδας www.anotickets.com )

- Προπληρωμή εισιτηρίου διαρκείας 2024-25 για υφιστάμενους και νέους κατόχους

- Αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Άρη με τους κατόχους διαρκείας να μπορούν να αγοράσουν τη θέση τους.

- Κουπόνι εισφοράς €50

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ