Ασταμάτητος ο Μάριος Γεωργίου, πήρε και τέταρτο μετάλλιο!

Δημοσιεύθηκε 27.4.2024
Ασταμάτητος ο Μάριος Γεωργίου, πήρε και τέταρτο μετάλλιο!

Μετά το Χρυσό στο Σύνθετο Ατομικό, το Χάλκινο στον Πλάγιο Ίππο και το Αργυρό στο Δίζυγο, ο Μάριος Γεωργίου πήρε και το Χάλκινο στο Μονόζυγο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής!

Με τα τέσσερα μετάλλιο για τον Κύπριο Γυμναστή στο Ρίμινι της Ιταλίας έφθασε τα έξι συνολικά.

Αυτό είναι το πρώτο του μετάλλιο στο Δίζυγο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ στο μονόζυγο είχε πάρει Χρυσό το 2022. Επιπλέον, το 2019 πήρε το Χάλκινο στο Σύνθετο Ομαδικό.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (28/04) θα αγωνιστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας στον τελικό, σε μια ιστορική στιγμή για την κυπριακή γυμναστική καθώς πρώτη φορά επιτεύχθηκε πρόκριση στον τελικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ