Η μπάλα στον Σέρβο

Δημοσιεύθηκε 17.4.2024
Η μπάλα στον Σέρβο

Ο Βέλικο Σίμιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που καλέστηκε να καλύψει το κενό του Μπεζούς όταν ο Ουκρανός αποχώρησε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Οι επιλογές για να τον... αντί-Μπεζούς είναι πολύ περιορισμένες με την λογική να λέει πως ο Σέρβος θα είναι αυτός που θα μπει στα παπούτσια του άτυχου Ρομάν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σίμιτς γνωρίζει καλά την θέση και παρόλο που διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μπεζούς, θα πρέπει να ανταποκριθεί γιατί τα ματς που έρχονται θα κρίνουν τα πάντα.

Όντας πιο γρήγορος και πατώντας περισσότερο περιοχή, ο Σίμιτς επιδιώκει να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη, αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και αναμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ