Απίστευτο χαστούκι για τη Ρέιντζερς και η Σέλτικ τρίβει τα χέρια της!

Δημοσιεύθηκε 14.4.2024
Απίστευτο χαστούκι για τη Ρέιντζερς και η Σέλτικ τρίβει τα χέρια της!

Νέα δεδομένα στη μάχη για τον τίτλο της Σκωτίας δημιούργησε η ήττα-σοκ (3-2) της Ρέιντζερς από την προτελευταία της κατάταξης Ρος Κάουντι, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 33η αγωνιστική.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Σέλτικ και, ακόμη κι αν νικήσει τη Νταντί στο εξ αναβολής ματς της προσεχούς Τετάρτης (17/4), θα μπει με βαθμολογικό μειονέκτημα στα πλέι-οφ.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Αμπερντίν-Νταντί 0-0

Μάδεργουελ-Χιμπέρνιαν 1-1

Σέλτικ-Σεντ Μίρεν 3-0

Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ 0-2

Χαρτς-Λίβινγκστον 4-2

Ρος Κάουντι-Ρέιντζερς 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγώνες)

Σέλτικ 78

Ρέιντζερς 74 -32αγ.

Χαρτς 62

Κιλμάρνοκ 51

Σεντ Μίρεν 43

Νταντί 40 -32αγ.

Χιμπέρνιαν 39

Μάδεργουελ 37

Αμπερντίν 35

Σεντ Τζόνστον 31

Ρος Κάουντι 30

Λίβινγκστον 18

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ