Κρατούσε το κεφάλι του ο Βαλμπουενά, το κρατάνε και οι Απολλωνίστες

Δημοσιεύθηκε 13.4.2024
Κρατούσε το κεφάλι του ο Βαλμπουενά, το κρατάνε και οι Απολλωνίστες

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα του Απόλλωνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μετά από φάουλ του Ντουρμισάι βρέθηκε στο έδαφος και στη συνέχεια αποχώρησε κρατώντας το πίσω μέρος του ποδιού του.

Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο κρατούσε και το κεφάλι του, αφού ενδεχομένως ο τραυματισμός του να αποδειχθεί σημαντικός και να τον κρατήσει εκτός από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Βαλμπουενά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Πάμπλο Ματσίν στον πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Πάφο, γεγονός που ξένισε πολλούς και θεωρείτο δεδομένο ότι στη ρεβάνς θα αποτελούσε βασικό στέλεχος στην προσπάθεια για ανατροπή του 2-1.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ