Φερστάπεν: «Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε 1-2 και στον αγώνα»

Δημοσιεύθηκε 6.4.2024
Φερστάπεν: «Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε 1-2 και στον αγώνα»

O παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 συνέχισε το φετινό σερί κατάκτησης της pole position, την οποία θέλει να μετατρέψει σε νίκη στη Σουζούκα.

Την 36η pole position στην καριέρα του στη Formula 1 και τέταρτη φετινή σε ισάριθμους αγώνες, κατέκτησε στο Grand Prix Ιαπωνίας ο Μαξ Φερστάπεν. Ο 26χρονος Ολλανδός οδηγός σημείωσε χρόνο 1:28.197 και επικράτησε του Σέρχιο Πέρεζ (+0.066), o οποίος συμπλήρωσε το 1-2 για τη Red Bull Racing στις κατατακτήριες δοκιμές της Σουζούκα.

«Ήταν μία αμφίρροπη μάχη για την pole position στο τέλος. Αυτή η πίστα επηρεάζει αρκετά τα ελαστικά, το οδόστρωμα είναι τραχύ. Αν θέλεις να κινηθείς στο όριο, είναι κάτι που δεν αποδίδει πάντα. Θέλεις κάθε γύρος να είναι τέλειος, όμως το σημαντικό είναι η pole position. Είναι μία καλή μέρα για εμάς, η καλύτερη θέση για να εκκινήσουμε στον αυριανό αγώνα. Αυτό είναι που μετράει», δήλωσε ο Φερστάπεν αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε από τον Ζαν Αλεζί αν η παρουσία του Σέρχιο Πέρεζ δίπλα του στο grid τον κάνει να νιώθει πιο ήρεμος ενόψει της εκκίνησης. «Είναι εξαιρετικό για την ομάδα να βρισκόμαστε στις θέσεις 1-2, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί και στον αγώνα».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ