Δεν μιλάμε για συμβόλαια!

Δημοσιεύθηκε 23.3.2024
Δεν μιλάμε για συμβόλαια!

Είναι λογικό όσο φτάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος η αγωνία να κορυφώνεται. Είναι επίσης λογικό από τη στιγμή που φτάνουμε προς τον Μάιο, να έχει ανοίξει κουβέντα για συμβόλαια που λήγουν. Είτε αυτά αφορούν προπονητές, είτε ποδοσφαιριστές. Ειδικά για τις ομάδες του πρώτου γκρουπ, που παλεύουν για το πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη, η συζήτηση είναι πολύ πιο έντονη με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Επίσημα πάντως από τις ομάδες τηρούν σιγή ιχθύος. Και είναι απόλυτα λογικό γιατί διακυβεύονται τα πάντα! Το μήνυμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο, τουλάχιστον σε δημόσια σφαίρα: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

Το τι γίνεται στις συζητήσεις όμως στα γραφεία ανάμεσα στους παράγοντες και τους πρωταγωνιστές είναι άλλη κουβέντα έτσι; Του στιλ, αν πετύχεις αυτό κι αυτό τότε ναι…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ