Βλέπουμε μόνο Πάφο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.3.2024
Βλέπουμε μόνο Πάφο

Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη βαθμολογία με την Ομόνοια πλέον να είναι στο -5 από την κορυφή, δικαιολογήμενα έφεραν ευφορία στο στρατόπεδο των πρασίνων. Εδώ και μερικές μέρες άρχισαν οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά για το αν μπορεί τελικά το τριφύλλι, κόντρα στις προσδοκίες, να κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό ισχύει περισσότερο σε οπαδικό επίπεδο βεβαίως και στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους Ομονοιάτες. Από την άλλη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το τι ισχύει στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Γιάννης Αναστασίου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους στα αποδυτήρια και κατέστησε σαφές πως η σκέψη πρέπει να αφορά μόνο το επόμενο παιχνίδι, με την Πάφο στο ΓΣΠ (31/3). Το μήνυμα του είναι ξεκάθαρο, σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Πάφο.

Ο Ελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πως η ομάδα παραμένει στη 4η θέση, καθώς επίσης και ότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ έχουν αντικειμενικές δυσκολίες, επομένως η ομάδα πρέπει να μείνει ταπεινή και κυρίως προσηλωμένη σε αυτό που έρχεται αμέσως μετά.

Το «πράσινο αιώνιο» τους τρέλανε για Πάφο

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ