Δύσκολη πρόκριση για Τζόκοβιτς στην επιστροφή του στο Indian Wells

Δημοσιεύθηκε 10.3.2024
Δύσκολη πρόκριση για Τζόκοβιτς στην επιστροφή του στο Indian Wells

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε για να νικήσει τον Αλεξάντερ Βούκιτς με 2-1 σετ στον πρώτο του αγώνα στο Indian Wells έπειτα από πέντε χρόνια.

O Νόβακ Τζόκοβιτς πέντε χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στο Ιndian Wells, χρειάστηκε 3ο σετ για να αποκλείσει τον Αυστραλό, Αλεξάντερ Βούκιτς με 6-2, 5-7, 6-3 και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «32».

Ήταν ο πρώτος αγώνας για τον Τζόκοβιτς, μετά την ήττα από τον Γιάνικ Σίνερ στα ημιτελικά του Australian Open και είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-2, αντίθετα στο 2ο σετ έγινε μάχη.

Ο Βούκιτς προηγήθηκε 3-0, ο Τζόκοβιτς ισοφάρισε 3-3, στη συνέχεια ο Βούκιτς διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 6-5 και με break έκανε το 7-5. Στο καθοριστικό σετ ο Τζόκοβιτς με τρία στη σειρά games ξέφυγε με 4-2 και 5-3, πέτυχε break στο 9ο game και με 6-3 κατέκτησε το σετ και τον αγώνα. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Ιταλό, Λούκας Νάρντι, που νίκησε τον Κινέζο, Ζιζέν Ζανγκ με 6-3, 3-6, 6-3.

Αντίθετα, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απλοποίησε πολύ γρήγορα τη δική του πρόκριση και νικώντας τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπάενα με 6-2, 6-3 έκλεισε ραντεβού με τον Σεμπάστιαν Κόρντα στον 3ο γύρο.

Σπουδαία πρόκριση πέτυχε ο Γκαέλ Μονφίλς επικρατώντας επί του Χούμπερτ Χουρκάτζ με 6-0, 6-7(5), 6-2. Ο Γάλλλος στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Κάμερον Νόρι, με τον Βρετανό να νικά τον Λορέντζο Σονέγκο με 6-4, 6-4.

Τέλος, ο Κάσπερ Ρουντ απέκλεισε τον Λούκας Κλάιν με 6-3, 6-4 και ο Τέιλορ Φριτζ τον Χιλιανό, Αλεχάντρο Ταμπίλο με 7-6(6), 6-2.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ