Μεγάλη ευκαιρία... εκτόξευσης για Ομόνοια και ποιος ξέρει για μετά!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9.3.2024
Μεγάλη ευκαιρία... εκτόξευσης για Ομόνοια και ποιος ξέρει για μετά!

Μπήκε εξαιρετικά στα πλέι οφ η Ομόνοια και με τις δύο σερί νίκες που πέτυχε, πλησίασε τόσο την 2η όσο και την 3η θέση. Και αν απόψε (19:00) τριτώσει το… καλό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ, θα βρεθεί ένα σκαλοπάτι κάτω από την κορυφή. Και ποιος ξέρει για μετά. Δεν παρασύρεται όμως και γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι εύκολος ο αντίπαλος. Άλλωστε είναι ο μοναδικός τον οποίο δεν κέρδισε, έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα.

Με την αύρα του κόσμου της, ο οποίος άρχισε να πιστεύει ξανά στις δυνατότητες της ομάδας, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος αν και διατηρεί και το… μονοπάτι του κυπέλλου. Το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μία νέα επιτυχία θα το κάνει εξαιρετικό.

Της παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση των στόχων της και δεν θέλει να την πετάξει, πόσω μάλλον μέσα στο «σπίτι» της.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, κάποια τιμωρία ενώ και η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή, συνηγορούν πως η Ομόνοια θα παραταχθεί με τους ίδιους έντεκα που πήραν φανέλα βασικού με την Ανόρθωση. Δηλαδή ο Φαμπιάνο στο τέρμα, οι Άνταμ Μάθιους και Αμίν Χαμάς στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Σενού Κουλιμπαλί και Νικόλα Παναγιώτου να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Παρόλο που οι Γκασάμα και Μπασιρού είναι ετοιμοπόλεμοι, οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ιωάννης Κούσουλος δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα, με τον Ρομάν Μπέζους να κινείται σε ρόλο επιτελικού. Τέλος, τον Μάριους Στεπίνσκι στην επίθεση θα πλαισιώσουν οι Γουίλι Σεμέδο από αριστερά και Σαϊντού Αλιούμ από δεξιά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ