Κορυφαίος για τον Φεβρουάριο ο Πόνσε στη Super League

Δημοσιεύθηκε 7.3.2024
Κορυφαίος για τον Φεβρουάριο ο Πόνσε στη Super League

Ο Εζεκιέλ Πόνσε αναδείχτηκε παίκτης του μήνα για τον Φεβρουάριο από τους φιλάθλους της Super League.

Σε εξαιρετικό φεγγάρι βρίσκεται ο Εζεκιέλ Πόνσε το τελευταίο διάστημα και σκοράρει κατά ριπάς. Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό της Super League για τον Stoiximan Player Of The Month Φεβρουαρίου.

Ο Πόνσε συγκέντρωσε το 39,07% των ψήφων των φιλάθλων, αφήνοντας πίσω του τον Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player Of The Month Φεβρουαρίου.

1/ E. Πόνσε 39,07%

2/ Α. Ελ Κααμπί 36,28%

3/ Γ. Κωνσταντέλιας 11,79%

4/ Μπερνάρ 6,64%

5/ Καρλίτος 3,56%

6/ Χ. Μιριτέλο 2,13%

7/ Ο. Οζέγκοβιτς 0,53%

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ