Ματσίν: «Αφιερωμένη από όλη την ομάδα στον κόσμο μας»

Δημοσιεύθηκε 29.2.2024
Ματσίν: «Αφιερωμένη από όλη την ομάδα στον κόσμο μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ανατροπή στον προημιτελικό και την πρόκριση στην τετράδα του κυπέλλου.

Αναλυτικά...

«Ένα τυπικό παιχνίδι κυπέλλου. Ισοδύναμες οι ομάδες. Το απόλαυσε ο κόσμος. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το πιο δύσκολο ήταν ότι νωρίς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος στο μαρκάρισμα στο δεύτερο δοκάρι και φάνηκε ότι επέμενε η ΑΕΚ αρκετά στο να παίρνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Καταφέραμε την ανατροπή και κάναμε περισσότερα πράγματα σωστά για αυτό κερδίσαμε. Ελέγξαμε τον ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη νίκη εκ μέρους όλης της ομάδας στους φιλάθλους μας. Εύχομαι να καταφέρουμε το καλύτερο και για αυτούς».

Τι είπε στους παίχτες του στο ημίχρονο: «Πρώτα από όλα, πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, αυτοί παλεύουν στο γήπεδο, εγώ το μόνο που προσπαθώ είναι τους κανόνες, τις ιδέες για το πώς να πληγώσουν τους αντιπάλους στα ευάλωτα σημεία τους. Θέλαμε να μπούμε με όρεξη και ενθουσιασμό και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι δείχνει η κατάταξή μας στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να ελέγξουμε το παιχνίδι με μία ομάδα που της αρέσει να κρατά μπάλα».

«Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίχτες πάντα ήθελαν να δώσουν το 100% και να δείξουν καλή εικόνα. Για κάποιους λόγους, υπάρχει ο χρόνος να το αναλύσουμε, δεν καταφέραμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ. Θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα εναντίον των μεγάλων ομάδων παρά των μικρών και μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Στο διάστημα που απομένει στο πρωτάθλημα θα το εκμεταλλευτούμε να δουλέψουμε για την επόμενη σεζόν, όσον αφορά το κύπελλο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο που είχαμε στα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στην κατάκτησή του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ