Αυτό το όνειρο θέλει να το κρατήσει

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 28.2.2024
Αυτό το όνειρο θέλει να το κρατήσει

Από τη στιγμή που το όνειρό της να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα ξεθώριασε για άλλη μια χρονιά (πήγε στο -10 μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ), η Πάφος σε καμία περίπτωση δεν έχει την πολυτέλεια να... σνομπάρει το κύπελλο. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε ομάδα χωρίς τρόπαιο, για την οποία ενδεχόμενη κατάκτησή του θα είναι ιστορική, ενώ επιπροσθέτως στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση ακόμη και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο μπορεί να πάρει μέσω κυπέλλου.

Όλα τα πιο πάνω δείχνουν το πόσο μεγάλη σημασία έχει για την παφιακή ομάδα ο αποψινός (19:00) μονός προημιτελικός με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος». Ζουν και αναπνέουν στην Πάφο για την πρώτη μεγάλη διάκριση της ομάδας και ευελπιστούν πως αυτή θα 'ρθει στο κύπελλο. Θα χρειαστεί, βεβαίως, η ομάδα του Καρσέδο να φορέσει το καλό της... κοστούμι για να πάρει το διπλό που θα τη στείλει στα προημιτελικά για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη συνολικά. Ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από αυτό του Δημητρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ