Το «πλεονέκτημα» του ΑΠΟΕΛ στη 2η στροφή

Δημοσιεύθηκε 26.2.2024
Το «πλεονέκτημα» του ΑΠΟΕΛ στη 2η στροφή

Όποτε μία διεκδικήτρια του πρωταθλήματος αποκλείεται από το κύπελλο, αυτό που... μετριάζει την απογοήτευση και λειτουργεί εν μέρει ως παρηγοριά, είναι ότι της δίνεται η ευκαιρία να προσηλωθεί 100% και δίχως παρεμβoλές και έξτρα κούραση, στον μεγάλο στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ το πιο πάνω μπορεί να βρει εφαρμογή στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς ο ίδιος θα πάει... ξεκούραστος, την ώρα που οι διώκτες του, θα έχουν αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι τα λένε την Κυριακή (3/3) με την Πάφο στο ΓΣΠ και έχουν αδιαπραγμάτευτο στόχο την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ. Και θα πάει στο ματς έχοντας μια βδομάδα από το προηγούμενο παιχνίδι του με την Ανόρθωση, κάτι το οποίο μπορεί να του επιτρέψει να παρουσιαστεί πιο... φρέσκος στην προσπάθειά του για το τρίποντο.

Πετυχαίνοντας τον στόχο του ο ΑΠΟΕΛ θα πάει προσωρινά στο +7 από τον Άρη και στο +8 από την ΑΕΚ, αναμένοντας το μεταξύ τους παιχνίδι της Δευτέρας για να δει ποια από τις δύο ομάδες θα επαναφέρει τη διαφορά στα προηγούμενα επίπεδα ή αν θα αυξηθεί και από τις δύο με ενδεχόμενη ισοπαλία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ