Έτσι αρχίζουν οι Γκαγιέγο και Ματσίν τη μάχη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δημοσιεύθηκε 14.2.2024
Έτσι αρχίζουν οι Γκαγιέγο και Ματσίν τη μάχη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Από τη μια η Ανόρθωση θέλει να ξεκαθαρίσει οριστικά τη συμμετοχή της στο πρώτο γκρουπ και από την άλλη ο Απόλλωνας, να διατηρήσει τις βαθμολογικές τους ελπίδες.

Σε δύο αλλαγές προχώρησε ο προπονητής της «Κυρίας» Νταβίντ Γκαγιέγο σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην Ομόνοια. Εκτός έμειναν οι Μακούν και Γουαρίς (τιμωρημένος).

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης έχει ως εξής: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια, Τιουνέ, Τεχέρα, Καστέλ, Φερέιρα, Τσίκο, Γκασαμά.

Από την άλλη ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν δεν άλλαξε πολλά έπειτα από το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ. Νέο πρόσωπο είναι ο Εκπολό που επιστρέφει από τιμωρία αντί του Σάντος.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Αρτεάν, Νταρίκουα, Μαλεκκίδης, Σαγκάλ, Πέρετς, Χάμπος, Βαλμπουενά, Μάρκες, Μπακένγκα.

Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ