Μπήκε μέσα και έκανε… πάρτι ο Σαβό στην τεσσάρα του Άρη!

Δημοσιεύθηκε 31.1.2024
Μπήκε μέσα και έκανε… πάρτι ο Σαβό στην τεσσάρα του Άρη!

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είχε «άσο στο μανίκι» του αφού στο β΄ μέρος έριξε μέσα τον Ζακάρια Σαβό, ο οποίος με τρία γκολ και μία ασίστ, ερχόμενος ως αλλαγή, «υπέγραψε» τη 15η νίκη του Άρη επί του Οθέλλου (4-0). Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε τα δύο πρώτα στο 62΄ και στο 81΄, σέρβιρε το τρίτο στο 90΄+1΄ και πέτυχε το τέταρτο από την άσπρη βούλα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι παρέμεινε έτσι σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μειώνοντας στο -1 από τον ΑΠΟΕΛ που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Για τον Οθέλλο η 14η ήττα τον κρατά στο πρότελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και στους 13 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι πάντως που ο Οθέλλος είχε τις δικές του ευκαιρίες για να βρει πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά ο Βανά Άλβες είπε όχι σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μέρος καθώς στο δεύτερο έγινε αλλαγή λόγω μυϊκού προβλήματος. Στην επανάληψη ο Άρης ήταν εμφανώς ανώτερος και πανηγύρισε πέμπτη σερί νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα

- Τέλος της αναμέτρησης

90΄+3΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Μετά από υπόδειξη του VAR ο Σαβό από την άσπρη βούλα, κάνει χατ-ρικ. Η παράβαση δόθηκε σε χέρι του Ναρντίνι.

90΄+1΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Σπόλιαριτς με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Σαβό, σκοράρει το τρίτο γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

88΄ - O Σαβό πλάσαρε αλλά ο Κόπας πάνω στη γραμμή του στέρησε το τρίτο γκολ.

81΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Σαβό σχεδόν με τον ίδιο τρόπο απλοποιεί τα πράγματα για τους πράσινους της Λεμεσού. Μετά από μπαλιά του Στρούτσκι, βρέθηκε απέναντι στον Ταουντούλ και δεν λάθεψε...

74΄ - Με υπερένταση διώχνει ο Ταουντούλ το σουτ από τον Μπένγκτσον.

69΄ - Με υπερένταση διώχνει ο Ταουντούλ το σουτ από τον Μπένγκτσον.

62΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Κενό στο κέντρο της άμυνας του Οθέλλου μετά την κάθετη μπαλιά του Μαγιαμπέλα και ο Σαβό με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

61΄ - Σουτ από τον Σανέ, ο Κοκόριν μπήκε στην πορέια της φάσης και πλάσαρε αλλά ήταν έτοιμος ο Ταουντούλ και σταμάτησε τον κίνδυνο.

56΄ - Μακρινό σουτ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Σεμέδο, περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

56΄ - Αδύναμο το σουτ από τον Σεμέδο σε πλασέ από ευνοϊκή θέση, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Ταουντούλ.

46΄ - Ο Σεμέδο με την είσοδό του κάνει το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

- Έναρξη του β΄ μέρους

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45΄ - Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Βανά Άλβες σε σουτ από τον Πιχ.

43΄ - Ο Κοκόριν από δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Ταουντούλ ήταν σε εποιμότητα.

31΄ - Σουτ του Γκομίς από το ύψος της περιοχής το οποίο πέρασε μόλις έξω.

28΄ - Δυνατό βολέ από τον Πιχ, απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας του Άρη.

20΄ - Mε τα πόδια ο Ταουντούλ σταματά το σουτ από τον Σανέ.

12΄ - Γύρισμα του Σλάβικ στον Σταμούλη από δεξιά, ο οποίος με σουτ ανησύχησε τον Βανά Άλβες που μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

3΄ - Εξετάστηκε περίπτωση πέναλτι για τον Οθέλλο σε μαρκάρισμα του Σανέ στον Πιχ. Το VAR όμως «συμφώνησε» με τον διαιτητή Ανδρέα Αργυρού που δεν είχε σφυρίξει παράβαση.

- Ξεκίνησε ο αγώνας στο «Alphamega Stadium»

ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες (46΄ Ζάντρο), Σανέ, Μουσούντα, Μπρόρσον (46΄ Σαβό), Ουρόσεβιτς, Σόκε, Νίκολιτς (67΄ Στρούτσκι), Μοντνόρ, Μπένγκτσον, Κοκόριν (74΄ Σπόλιαριτς), Γκομίς (46΄ Σεμέδο).

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Κόπας, Γιάνσεν, Ανάνγκ, Σλάβικ (59΄ Κατσιατής), Ράμος (74΄ Μπραμπίγια), Χριστοδούλου (74΄ Ναρντίνι), Χατζηπασχάλης, Πιχ (84΄ Σανγκαρέ), Ντούρις (84΄ Ιωάννου).

ΣΚΟΡΕΡ: 62΄, 81΄, 90΄+4΄ πέν. Σαβό, 90΄+1΄ Σπόλιαριτς / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14΄ Κοκόριν / 29΄ Ντούρις, 55΄ Χατζηπασχάλης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας M. Αργυρού

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ