Ομόνοια: Έμεινε εκτεθειμένος ο Γιάνσον

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 30.1.2024
Ομόνοια: Έμεινε εκτεθειμένος ο Γιάνσον

Ο πρώτος μήνας του 2024 μπήκε πολύ... ανάποδα για την Ομόνοια αφού οι ήττες από Άρη και Πάφος FC, αλλά και η ισοπαλία με την ΑΕΖ, έφεραν σοβαρή οπισθοχώρηση από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μιας και τώρα είναι στο -9. Και αυτή η πορεία έφερε μπόλικη μουρμούρα από τον κόσμο που δικαιολογημένα, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκφράζει τη δυσφορία του για τη στελέχωση του ρόστερ. Και τα όποια κενά διακρίνονται εξόφθαλμα και καθρέφτης είναι το γήπεδο. Και όσο και αν προσπάθησε σε διάφορες τοποθετήσεις του ο Γιέσπερ Γιάνσον να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα αποτελέσματα τον εξέθεταν όλο και περισσότερο. Ο αθλητικός διευθυντής φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την όλη κατάσταση που υπάρχει και τα γκρίζα σύννεφα που έχουν σκεπάσει το πράσινο στρατόπεδο.

Η έλευση Στεπίνσκι και Μπάκιτς αύξησε τις επιλογές στην επίθεση, όμως υπάρχουν και αλλού κενά. Και με τη δεδομένη πλέον αποχώρηση του Λοΐζου Λοΐζου για τη Χέρενφεϊν, προκαλείται μεγαλύτερο κενό αφού η Ομόνοια χάνει μία ποιοτική μονάδα και μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου είναι αβέβαιο εάν υπάρχει διάθεση για αντικατάστασή του. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αν όλα πάνε καλά σήμερα θα γίνει... Ολλανδός και θα κάνει πραγματικότητα μία επιθυμία του. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν χθες από ξένα ΜΜΕ έκαναν λόγο πως θα πάει με τη μορφή δανεισμού χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα και εφόσον η Χέρενφεϊν τον θέλει το καλοκαίρι, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο, δίνοντας ασφαλώς αρκετό χρήμα.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι στην Κύπρο και σαφώς είναι ενοχλημένος με όλη την πορεία και για τις κινήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν εδώ. Τόσο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο όσο και το καλοκαίρι. Και θα έχει συζητήσεις με τους υπευθύνους για να ζητήσει εξηγήσεις και αναλόγως θα πράξει.

Αναγκασμένη να νικήσει

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και η Ομόνοια πάει με την πλάτη στον τοίχο αύριο για να κοντραριστεί με την ΑΕΚ. Όχι μόνο για να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο αλλά και για να μην βρεθεί σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Ρέκνταλ καλείται να βρει τη συνταγή, έχοντας να διαχειριστεί ξανά πάμπολλά προβλήματα μιας και εκτός είναι ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί, οι τραυματίες Σιπριάνο, Ψάλτης, Αλιούμ, Μπασιρού αλλά καιοι Σεμέδο - Ουζόχο που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ