Β΄ Κατηγορία: Η Ένωση το ντέρμπι κορυφής, η Ομόνοια 29Μ τη δεύτερη θέση! (βαθμολογία)

Δημοσιεύθηκε 27.1.2024
Β΄ Κατηγορία: Η Ένωση το ντέρμπι κορυφής, η Ομόνοια 29Μ τη δεύτερη θέση! (βαθμολογία)

Βυσσινί βάφτηκε το ντέρμπι κορυφής της Β' Κατηγορίας! Η Ένωση πήρε σπουδαίο τρίποντο κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό στη Σωτήρα για τη 2η αγωνιστική του α' ομίλου της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος κι είναι πλέον μόνη στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τους μαυροπράσινους στην τρίτη και το -3.

Αμφότερα τα γκολ της ομάδας του Παραλιμνίου σημειώθηκαν από εκτελέσεις πέναλτι του Χαραλάμπους, στο 7ο και το 74ο λεπτό (τα κέρδισε ο ίδιος), ενώ ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει γρήγορα στο πρώτο γκολ, ισοφαρίζοντας με τον Άπια στο 15'. Η ομάδα του Τακτακαλά αγωνίστηκε με δέκα παίχτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο, λόγω αποβολής του Σιμάο Τζούνιορ στο 72', στη φάση του δεύτερου πέναλτι.

Η Ένωση, η οποία αντέδρασε ιδανικά στην γκέλα της πρεμιέρας της β' φάσης (ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από Αγία Νάπα), ανέβηκε λοιπόν με την 11η της νίκη στη σεζόν στους 36 βαθμούς, στο +2 από τη δεύτερη θέση όπου πλέον βρίσκεται η Ομόνοια 29ης Μαΐου (34β.) η οποία κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την Πέγεια και προσπέρασε δύο ομάδες. Τρίτος με 33 ο Ολυμπιακός, ισόβαθμος με την Ομόνοια Αραδίππου η οποία επίσης είχε απώλειες, μένοντας στο 0-0 με τον ΑΣΙΛ στο Δασάκι. Δεν μπόρεσε να πλησιάσει τους πρωτοπόρους η Freedom24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα καθώς παρότι προηγήθηκε τρεις φορές, ισοφαρίστηκε σε όλες από την Αγία Νάπα (3-3).

Α' όμιλος

Ένωση - Ολυμπιακός 2-1

Πέγεια - Ομόνοια 29ης Μαΐου 1-3

ΑΣΙΛ - Ομόνοια Αραδίππου 0-0

Αγία Νάπα - Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 3-3

Η βαθμολογία

1. Ένωση 36

2. Ομόνοια 29Μ 34

3. Ολυμπιακός 33

4. Ομόνοια Αραδίππου 33

5. Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 28

6. Πέγεια 27

7. Αγία Νάπα 25

8. ΑΣΙΛ Λύσης 24

Β' όμιλος

Ερμής - ΠΑΕΕΚ 1-3

Ακρίτας Χλώρακας - Ξυλοτύμπου 4-0

ΕΝΑΔ - ΜΕΑΠ 1-0

28/1 Αχυρώνας Ονήσιλος - Διγενής Μόρφου

Η βαθμολογία

1. Διγενής Ακρίτας Μόρφου 22 (-1 αγώνα)

2. Αχυρώνας Ονήσιλος 19 (-1 αγώνα)

3. ΜΕΑΠ 18

4. ΠΑΕΕΚ 18

5. Ξυλοτύμπου 15

6. Ακρίτας 15

7. ΕΝΑΔ 15

8. Ερμής 10

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ