Χαμός στο «Alphamega» - Ανταλλαγή φωτοβολίδων στις εξέδρες, καθυστέρηση στην έναρξη

Δημοσιεύθηκε 24.1.2024
Χαμός στο «Alphamega» - Ανταλλαγή φωτοβολίδων στις εξέδρες, καθυστέρηση στην έναρξη

Μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το στάδιο «Alphamega» μία περίπου ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (19:00) ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, οι ασχήμιες μεταφέρθηκαν εντός γηπέδου.

Δευτερόλεπτα πριν από την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του ντέρμπι, οπαδοί της ΑΕΛ στο βόρειο πέταλο και του Απόλλωνα στην ανατολική εξέδρα ξεκίνησαν να «ανταλλάζουν» φωτοβολίδες ρίχνοντάς τες η μία πλευρά στην άλλη.

Ταυτόχρονα οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις αναγκάζοντας τους Αστυνομικούς να τους βγάλουν έξω. Κάποιοι εξ αυτών έσπαζαν διαφημιστικές πινακίδες ενώ άλλος έβγαλε το σημαιάκι του κόρνερ από τη θέση του και το πήρε μαζί του.

Η ένταση εκτονώθηκε όταν Αστυνομικοί παρατάχθηκαν μπροστά από τα δύο πέταλα ενώ στις 19:05 η Cytavision ενημέρωσε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης Σερντάν Γιοβάνοβιτς έδωσε οδηγία να υπάρξει αναμονή δέκα λεπτών ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ξεκινήσει το ματς.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ