Γαβριήλ: «Eίμαι πολύ περήφανος, να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει»

Δημοσιεύθηκε 23.1.2024
Γαβριήλ: «Eίμαι πολύ περήφανος, να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ζούλτε Βάρεχεμ παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Σταύρος Γαβριήλ.

Ο 21χρονος εξτρέμ ο οποίος πουλήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στη βελγική ομάδα εξέφρασε την περηφάνια του καθώς και την ετοιμότητά του να βοηθήσει στην επιστροφή της Ζούλτε στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα Γαβριήλ ανέφερε:

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίχτης της Ζούλτε Βάρεχεμ. Είναι μια νέα αρχή στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, εκεί όπου η Ζούλτε πρέπει να είναι».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ