Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς της χρονιάς

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 22.1.2024
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς της χρονιάς

Πηγαίνοντας στην Περιστερώνα ο Απόλλωνας δεν περίμενε ότι θα είχε τόσο εύκολη αποστολή. Και το τελικό 3-0 αποτύπωσε τη σοβαρότητα που έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης.

Του ήρθαν όλα... γάντι αφού, πέραν του διπλού που τον κρατά σε τροχιά εξάδας, ντοπαρίστηκε ψυχολογικά ενόψει της πολύ σημαντικής μάχης με την ΑΕΛ για τους «16» του κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη, ενώ ο Πάμπλο Ματσίν έκανε και διαχείριση υλικού.

Ο Βαλμπουενά έκανε τη δουλειά του (έκτο φετινό γκολ) και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, λίγο μετά απέσυρε και τον Κολ, είδε τον Μπακένγκα να σκοράρει και να παίρνει και άλλα αγωνιστικά λεπτά, ενώ έριξε στην αναμέτρηση και τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Σάββα Σοφοκλέους.

Φυσικά δεν είναι για... πανηγύρια μία νίκη επί της Δόξας. Όμως δίνει ηρεμία για το «ματς της χρονιάς» με την ΑΕΛ εκεί όπου δεν υπάρχει γυρισμός και η πρόκριση στην οκτάδα είναι μονόδρομος αφού ίσως από αυτό το μονοπάτι εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ουσιαστικά πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κοστάκε θα κάνει αγώνα δρόμου ενώ και πάλι θα απουσιάζει ο Κρμέντσικ λόγω τραυματισμού.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ