Εύκολη τριάρα για τον Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκε 20.1.2024
Εύκολη τριάρα για τον Απόλλωνα

Επέστεψε στις νίκες ο Απόλλωνας κερδίζοντας εντελώς εύκολα εκτός έδρας τη Δόξα με 3-0.

Mε τη νίκη αυτή η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τους 32 βαθμούς, έχοντας απόσταση ακόμη από την πρώτη εξάδα (σ.σ. στους 36 η ΑΕΚ με αγώνα λιγότερο), ενώ η Δόξα παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς.

Οι γαλάζιοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και κατάφεραν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να κλειδώσουν το τρίποντο, κάτι που σφράγισαν νωρίς στο δεύτερο.

Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε στο 17΄όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφθασε στον Μαλεκκίδη (από προσπάθεια του Πέρετζ) και με σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Αντωνίου.

Το γκολ αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Λεμεσού να ελέγξει τον ρυθμό και στο 45’ με ένα εξαιρετικά πανέμορφο γκολ του Βαλμπουενά, με πλασέ έξω από την περιοχή, έγινε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι διαφυλάσσοντας και δυνάμεις ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης για το κύπελλο, πέτυχαν και τρίτο τέρμα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπανγκέγκα στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός να ανοίγει και λογαριασμό με την γαλάζια φανέλα, κάνοντας το 3-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

56' - Σουτ του Ποντικού, κόβει ο Αντωνίου

48'- ΓΚΟΛ. 0-3. Ο Μπαγκένγκα πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τον Απόλλωνα και βάζει ακόμη πιο γερές βάσεις για τη νίκη

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45' - ΓΚΟΛ. 0-2. Φοβερό τέρμα από τον Βαλμπουενά με πλασαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή

40' - Σουτ από τον Μάρκες έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Αντωνίου

38'- Σουτ του Μπαγκένγκα πάει έξω

30'- Ωραία συνεργασία ανάμεσα στον Κολ με τον Μάρκες, με τον πρώτο να πιάνει το σουτ, έξω από την περιοχή, όμως δεν βρήκε στόχο

17' - ΓΚΟΛ. Μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Πέρετζ έκανεν το γύρισμα και από κοντά ο Μαλεκκίδης ανοίγει το σκορ

8' - Σουτ του Μάρκες, έξω από την περιοχή, πάει έξω

2' - Τώρα ξεκινάει η δράση αφού οι ποδοσφαιριστές εκπλήρωσαν ένα από τα μέτρα του ΠΑΣΠ για τη βία, μη κάνοντας οτιδήποτε στο πρώτο λεπτό του αγώνα

1' - Έναρξη της αναμέτρησης

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τάντι (71' Κυριάκου), Σιέλης (42' Κυριάκου), Πούριτς, Αντωνιάδης, Ναμπί, Βελκόφσκι, Αλσέους (78' Τραϊτσέφσκι), Προβυδάκης, Ασάντε (78' Σκογκλούντ), Τρούγιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Φιλιώτης, Εκπολό, Σιέλβικ, Μαλεκκίδης (62' Άδωνης), Κολ (71' Πεϊμπέρνς), Πέρετζ, Νταρίκουα, Βαλμπουενά (46΄Αρτεάν), Μάρκες (46' Ποντικός), Μπαγκένγκα (77' Σοφοκλέους)

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Μαλεκκίδης, 45' Βαλμπουενά, 47' Μπαγκένγκα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 64΄Προβυδάκης / 13' Νταρίκουα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Αλεσάντρο Ντάντιτς

AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ