Η πιο καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ να βάλει τέλος στα... σενάρια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 20.1.2024
Η πιο καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ να βάλει τέλος στα... σενάρια

Ναι μεν εκτροχιάστηκε εντελώς από την εξάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΛ είναι αδιάφορη μέχρι το τέλος της α΄ φάσης του πρωταθλήματος. Και με μόλις +6 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν θέλει με τίποτα να εμπλακεί σε ανεπιθύμητα σενάρια που αφορούν τον υποβιβασμό.

Καλείται λοιπόν να βάλει τέλος στα όποια σενάρια με νίκη απόψε (19:00) απέναντι στον Εθνικό στο «Alphamega Stadium», ώστε να πάει παράλληλα στο κρίσιμο ραντεβού με τον Απόλλωνα για το κύπελλο (24/01) με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές της. Γιατί εκεί θα παίξει όλες τις ελπίδες της για διάκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες και καλούνται να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Επιπρόσθετα, «απαγορεύεται» νέα ήττα μέσα στο σπίτι τους καθώς ήδη μετρούν τέσσερις. Παράλληλα, θέλουν να πάρουν και μία μικρή... εκδίκηση για την ήττα στον α΄ γύρο.

Ο Τόνι Κόσκελα θα έχει έξτρα... όπλο στα χέρια του αφού υπολογίζεται ο νεοφερμένος επιθετικός Γκεόργκι Μίντσιεφ, ενώ λεπτά συμμετοχής ίσως πάρει ο αμυντικός Λουίγι Ντε Λούκας που στο προηγούμενο ματς ήταν στον πάγκο. Εκτός επιλογών είναι μονάχα ο Ντέγοεστ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ