Πάει Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Δημοσιεύθηκε 17.1.2024
Πάει Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα θα φύγει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει προτάσεις από Αλ Ιτιχάντ και Αλ Ετιφάκ.

Ο 32χρονος Ισπανός διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Τιάγκο αποκτήθηκε το 2020 από την Μπάγερν Μονάχου και από τότε έχει 67 συμμετοχές και δύο γκολ στην Premier League.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει ν' απαλλαγεί από τις μεγάλες αποδοχές του Τιάγκο, ο οποίος θα φύγει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο ατζέντης του Τιάγκο ταξίδεψε πρόσφατα στο Ριάντ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Πηγή: sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ