Ανόρθωση: Κερκίδα «Κίκης Κωνσταντίνου» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δημοσιεύθηκε 15.1.2024
Ανόρθωση: Κερκίδα «Κίκης Κωνσταντίνου» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ο σύλλογος της Ανόρθωσης ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε για την ομόφωνη απόφασή του να μετονομαστεί η δυτική κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε Κερκίδα «Κίκης Κωνσταντίνου» αποτίοντας φόρο τιμής στον επίτιμο πρόεδρό της ο οποίος υπήρξε αναμορφωτής της ομάδας κι έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες.

Η ενημέρωση από την «Κυρία»:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου μετά από ομόφωνη απόφαση ημερομηνίας 1/11/2023, ανακοινώνει ότι η Δυτική Κερκίδα του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετονομάζεται σε Κερκίδα «Κίκης Κωνσταντίνου». Η τελετή μετονομασίας της Δυτικής Κερκίδας θα λάβει χώρα την Κυριακή 4/2/2024, στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης για τα γενέθλια του Συλλόγου μας, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Η οφειλόμενη αυτή πράξη, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής προς τον μ. Επίτιμο Πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου, ο οποίος υπήρξε ο αναμορφωτής της Ανόρθωσης στην προσφυγιά και ο οποίος σφράγισε ανεξίτηλα τη σύγχρονη ιστορία της με την πολυετή προσφορά του.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ