Με Μάνταλο κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 11.1.2024
Με Μάνταλο κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος επανήλθε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται ξανά από τον Ματίας Αλμέιδα. Αναμονή για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ενόψει Παναθηναϊκού, εκτός παραμένει ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη για την πρόκριση στα προημιτελικά μετά το χθεσινό 0-0 στην OPAP Arena θα απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ από τη Δευτέρα και έπειτα καθώς αυτή τη στιγμή αυτό που έρχεται στο προσκήνιο είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποκατάσταση και από αύριο θα ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για το μεγάλο ματς με τους «πράσινους» με την ΑΕΚ να στοχεύει σε ακόμα μια νίκη σε ντέρμπι, η οποία στην προκειμένη περίπτωση αν επιτευχθεί, θα τη βοηθήσει να προσπεράσει και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μάνταλος που απουσίαζε τελευταία λόγω ίωσης επανήλθε πλέον σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και υπολογίζεται και πάλι από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σιντιμπέ. Ο Γάλλος δεξιός μπακ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη και πλέον μένει να φανεί θα είναι απόλυτα έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι, τη στιγμή που λόγω ενοχλήσεων εκτός παραμένει ο Γαλανόπουλος.

Ο Αλμέιδα αναμένεται να έχει φρέσκους διάφορους παίκτες του που είτε δεν αγωνίστηκαν χθες είτε πέρασαν ως αλλαγή, όπως για παράδειγμα οι Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, με τον «Πελάδο» να βλέπει και τον Αραούχο να παίρνει ένα μισάωρο συμμετοχής μετά από ενάμιση περίπου μήνα.

Δεδομένα αυτοί που θα απουσιάζουν είναι οι διεθνείς της ΑΕΚ που λείπουν με τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ