Η απάντηση του Κούγια στην ΑΕΚ: «Φαίνεται ότι αγνοούν ότι ήμουν και είμαι πρωταθλητής στο νομικό σκάκι»

Δημοσιεύθηκε 8.1.2024
Η απάντηση του Κούγια στην ΑΕΚ: «Φαίνεται ότι αγνοούν ότι ήμουν και είμαι πρωταθλητής στο νομικό σκάκι»

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του ανακοίνωση απάντησε στη διαρροή από πλευράς ΑΕΚ ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία για τα όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» από εκείνον.

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του στο site του απάντησε στην κίνηση που επρόκειτο να κάνει η ΑΕΚ καταγγέλοντάς τον μετά τα όσα δήλωσε για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Πιο συγκεκριμένα ο Κούγιας υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του:

Δημοσιοποιήθηκε από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα στείλουν τις χθεσινές δηλώσεις μου στον Εισαγγελέα.

Δημοσιοποιήθηκε επίσης ανώνυμα και χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη, ότι θα μου κοινοποιήσει εξώδικο ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου και εξοστρακισθείς από εκεί μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών Γρηγόριος Δημητριάδης.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη δημοσιοποίηση, φαίνεται ότι εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ αγνοούν ότι ήμουν και είμαι πρωταθλητής στο νομικό σκάκι και θέλω να τους ευχαριστήσω, διότι ο μοναδικός μου στόχος, όταν έκανα αυτές τις δηλώσεις, ήταν η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σε ό,τι αφορά τον Δημητριάδη, θέλω να δηλώσω ότι με λαχτάρα περιμένω την κοινοποίηση εις εμέ της οιασδήποτε εξωδίκου και με ακόμη μεγαλύτερη λαχτάρα περιμένω να τον συναντήσω στα πολιτικά και ποινικά Δικαστήρια.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ