Χωρίς Ουζόχο η πρόβα τζενεράλε της Νιγηρίας

Δημοσιεύθηκε 8.1.2024
Χωρίς Ουζόχο η πρόβα τζενεράλε της Νιγηρίας

Παρότι οι εκτιμήσεις έφεραν τον Φράνσις Ουζόχο να έχει σίγουρη τη θέση του βασικού στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η Νιγηρία παρατάχθηκε με άλλον τερματοφύλακα στην «πρόβα τζενεράλε» της απέναντι στη Γουινέα.

Οι «σούπερ αετοί» ηττήθηκαν με 2-0 στο φιλικό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι κι ήταν το τελευταίο τους ματς πριν από την έναρξη της διοργάνωσης (13/1) με τον πορτιέρο της Ομόνοιας να μένει στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ζοσέ Πεσέιρο επέλεξε για βασικό τον 27χρονο Στάνλεϊ Νουμαπάλι (Τσίπα Γιουνάιτεντ) ο οποίος κατέγραψε τη μόλις δεύτερη συμμετοχή του με το εθνόσημο (και η πρώτη ήταν σε φιλικό, το 2021).

Πάντως, φαίνεται πως η απόφαση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού προπονητή δεν προμηνύει κάποια... έκπληξη για τα γκολπόστ ενόψει της διοργάνωσης καθώς η Νιγηρία παρατάχθηκε γενικότερα χωρίς αρκετούς από τους βασικούς της. Πέραν του Ουζόχο στον πάγκο έμειναν και ποδοσφαιριστές όπως οι Οσιμέν, Ιβόμπι, Λούκμαν και άλλοι οι οποίοι δεδομένα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική τους στη διοργάνωση.

Σημειώνεται πως η Νιγηρία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (14/1) απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ακτή Ελεφαντοστού (18/1) και Γουινέα Μπισάου (22/1).

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ