Τα δεδομένα στον Άρη και το θέμα με τα εισιτήρια στον αγώνα με την Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 8.1.2024
Τα δεδομένα στον Άρη και το θέμα με τα εισιτήρια στον αγώνα με την Ομόνοια

Όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, στον Super Sport FM, για τη νίκη επί της Ομόνοιας, το θέμα με τα εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου και τις μεταγραφές.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν μονόδρομος το παιχνίδι για εμάς γιατί είμαστε αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Πήραμε τη νίκη αλλά αυτό ήταν απλά ένα πρώτο βήμα. Υπάρχει πολλής δρόμος ακόμη. Υπήρχε αυτοπεποίθηση στην ομάδα η οποία προήλθε από το ματς με την Πάφο όσο παράξενο και αν ακούγεται. Μετά την διακοπή θέλαμε να δούμε ένα καλύτερο Άρη και στο παιχνίδι με την Πάφο η ομάδα έδειξε αυτά που θέλαμε να δούμε. Χθες είχαμε την χαρά να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για τον Στρούκσι και την αλλαγή του Μπαμπίκα στο ημίχρονο και αν αποκόμισε κάποιο πρόβλημα: «Δεν έχει κάποιο πρόβλημα εξ όσον γνωρίζω. Έδειχνε κάπως κουρασμένος. Μην ξεχνάμε ότι έχει καιρό να αγωνιστεί ως βασικός. Ο Στρούκσι θα περάσει σήμερα από MRI. Από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι μυϊκός τραυματισμός».

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλωνα: «Απουσίες πολλές. Είναι και ο Ζόκε που είναι τιμωρημένος αλλά και ο Σανέ. Για τον Σανέ έχουμε επιλογή καθώς ήταν δεύτερη κίτρινη η αποβολή του χθες».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Ο Ιανουάριος θα θυμίσει κάτι σαν Ευρώπη για τον Άρη γιατί κάθε 4 μέρες έχουμε παιχνίδι».

Αν γίνονται σκέψεις για μετάγραφες: «Σαφώς και γίνονται σκέψεις αλλά από την άλλη, και με Πάφο και με Ομόνοια είχαμε απουσίες αλλά ανταποκριθήκαμε. Ανεβάζουν και ορισμένοι παίκτες την απόδοση τους όπως ο Νίκολιτς που ήταν εξαιρετικός».

Πως έζησε ο Σπιλέφσκι το ματς από τη κερκίδα: «Ο τρόπος που ζει τα παιχνίδια είναι πάντα ο ίδιος. Και χθες το ζούσε έντονα. Είναι ο χαρακτήρας του έτσι κι αυτός έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε».

Για το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια: «Δεν σταματήσαμε να πουλάμε. Όταν παίζουμε ομάδες με πολλή κόσμο, υπάρχει κίνδυνος. Ελλοχεύει ο κίνδυνος μεταξύ των οπαδών των ομάδων. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις πόρτες ενώ παίζουμε στο σπίτι μας και ουσιαστικά να παίζουμε εκτός έδρας».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα της Λεμεσού κοντά στην περίπτωση του Aboubacar Loucoubar : «Nα περιμένουμε και θα τα πούμε όλα»

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ