Τεν Χαγκ: «Ο Ράτκλιφ με υποστηρίζει ως προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Δημοσιεύθηκε 30.12.2023
Τεν Χαγκ: «Ο Ράτκλιφ με υποστηρίζει ως προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ελπίζει ότι η Ineos του σερ Τζιμ Ράτκλιφ μπορεί να βοηθήσει να πάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια νέα εποχή επιτυχιών — και επιμένει ότι έχει την υποστήριξή τους για να παραμείνει προπονητής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την παραμονή των Χριστουγέννων ότι η Ineos, με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, είχε συμφωνήσει να αποκτήσει το 25% του συλλόγου.

Ο Τεν Χαγκ δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Ράτκλιφ – ή τον Σερ Ντέιβ Μπράιλσφορντ, τον αθλητικό διευθυντή της Ineos, ο οποίος πρόκειται να ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας– αφού ανακοινώθηκε η επένδυση, αν και θα το κάνει όταν η συμφωνία επικυρωθεί από την Premier League...

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πάντως την εντύπωση ότι έχει την υποστήριξή τους για να παραμείνει επικεφαλής ως προπονητής, παρά το γεγονός ότι διανύει μια δύσκολη δεύτερη σεζόν στο τιμόνι του club. «Το πρόγραμμα είναι τόσο συμπυκνωμένο, οπότε δεν είχα τον χρόνο μέχρι στιγμής να μιλήσω μαζί τους, αλλά θα έρθει και ανυπομονώ [για αυτό]», είπε ο Τεν Χαγκ. «Ανυπομονούμε πραγματικά να συνεργαστούμε. Θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου σε αυτή τη δομή και θέλω να συνεργαστώ μαζί τους. Νομίζω ότι είναι καλό, είναι πολύ θετικό», πρόσθεσε.

«Είμαστε διορισμένοι εδώ για να κερδίσουμε, επομένως σε αυτόν τον τομέα, χρειαζόμαστε μια κουλτούρα νικητή ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο επικεφαλής, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης», δήλωσε επιπροσθέτως ο Ολλανδός κόουτς. «Αλλά φυσικά, οι ιδιοκτήτες μπορούν να σας εμπνεύσουν».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ