Με παράσημο το πέρασμα από τη Σεβίλλη, έρχεται για τον Απόλλωνα ο Ματσίν

Δημοσιεύθηκε 25.12.2023
Με παράσημο το πέρασμα από τη Σεβίλλη, έρχεται για τον Απόλλωνα ο Ματσίν

Από την Ισπανία προέρχεται ο προπονητής ο οποίος παρουσιάζεται ως φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες οι γαλάζιοι είναι κοντά στον Πάμπλο Ματσίν.

Η πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του 48χρονου τεχνικού είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σεβίλλης το 2018, όμως δεν έφθασε ούτε στα μισά του διετούς συμβολαίου η συνεργασίας τους, καθώς διακόπηκε μετά τον αποκλεισμό από τους «16» του Europa League 2018-19, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να μετρούσε προηγουμένως τρεις σερί παρουσίες στον τελικό, ενώ έφθασε μέχρι εκεί και την επόμενη χρονιά (2019-20).

Δούλεψε ακόμη σε Χιρόνα, Εσπανιόλ, Αλαβές, Αλ Αϊν και Αλ Αραέντ, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Έλτσε, την οποία κοούτσαρε από τον Νοέμβριο του 2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Στο διάστημα αυτό, σε 14 παιχνίδια κέρδισε τρεις αγώνες, έφερε τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκε οκτώ φορές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ισπανός αναμένεται σύντομα στην Κύπρο και εάν υπάρξει τελική συμφωνία να προχωρήσουν τα διαδικαστικά για την έναρξη της συνεργασίας.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ