Ο Γκαγιάρδο προσπαθεί να πείσει τον Σάντσες να πάει στην Αλ Ιτιχάντ

Δημοσιεύθηκε 25.12.2023
Ο Γκαγιάρδο προσπαθεί να πείσει τον Σάντσες να πάει στην Αλ Ιτιχάντ

Ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου προπονητή της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει και τον περασμένο Μάιο, όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ.

Τότε ωστόσο, ο Χιλιανός που έμενε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ απέρριψε την πρόταση του συλλόγου της Αργεντινής, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα τώρα με τα Μέσα της Χιλής ο προπονητής της ομάδας του Καρίμ Μπενζεμά θέλει τον επιθετικό της Ίντερ στο ρόστερ του και γι' αυτό του τηλεφώνησε ο ίδιος, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο 35χρονος θέλει ακόμη έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους "νερατζούρι" και μείνει εκ νέου ελεύθερος, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 12 συμμετοχές και δύο γκολ.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ