Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε κατά κράτος την Ομόνοια, από το πρώτο λεπτό

Δημοσιεύθηκε 23.12.2023
Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε κατά κράτος την Ομόνοια, από το πρώτο λεπτό

Ένα (σημαντικό) στοιχείο που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει θριαμβευτικό τρίποντο σε βάρος της Ομόνοιας είναι το πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που ήθελαν, πράγμα που έβλεπες σε κάθε κίνησή του.

Σε αντίθεση με τους πράσινους που υστέρησαν στον τομέα του… πάθους.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ