Επέστρεψε στις νίκες με άγχος ο Άρης

Δημοσιεύθηκε 22.12.2023
Επέστρεψε στις νίκες με άγχος ο Άρης

Τα βρήκε σκούρα, αλλά απέφυγε την τρίτη σερί απώλεια βαθμών ο Άρης, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο κολλητές ήττες, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΖ στο στάδιο «Alphamega» για τη 16η αγωνιστική.

Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2023, ο Άρης είχε μέτριο πρώτο ημίχρονο, όμως με τη δεύτερη αξιόλογη φάση του κατάφερε στο 42΄ να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Γκομίς. Βελτιώθηκε στο β΄ μέρος, είχε περισσότερες φάσεις, όμως δεν βρήκε το δεύτερο γκολ, κάτι που πάντως δεν του στοίχισε.

Ο Άρης έπιασε στη 2η θέση την Ομόνοια στους 32 βαθμούς, στο -3 από ΑΠΟΕΛ και στο +1 από Ανόρθωση, περιμένοντας τα αποτελέσματα του Σαββάτου για να δει σε ποια θέση και με ποιες διαφορές θα κλείσει το έτος, ενώ η ΑΕΖ έμεινε 12η με 11 βαθμούς.

Τραυματίας αποχώρησε ο Βανά Άλβες που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16΄ με τον 20χρονο Κροάτη Ζάντρο να κάνει ντεμπούτο.

ΑΡΗΣ: Βανά (16΄ Ζάντρο), Σανέ (46΄ Μουσούντα), Γιαγκό, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Σόκε, Νίκολιτς, Μπένγκτσον (46΄ Σουμάνσκι), Μαγιαμπέλα, Γκομίς (65΄ Σπόλιαριτς), Σαβό.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής, Κ. Αντωνίου, Ε. Αντωνίου, Φοστάβε (55΄ Σιφναίος), Σάντος (83΄ Ντιομαντέ), (46΄ Ελευθερίου), Χρίστου, Ματόνγκο, Χατζηβασίλης, Ντιγκινί, Ιωσηφίδης (83΄ Μιχαηλίδης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81΄ Σόκε, 89΄ Μπράουν / -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτίου Κωνσταντίνος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ