ΑΕΚ: Μονόδρομος η νίκη για τη "λαβωμένη" Ένωση, οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Δημοσιεύθηκε 21.12.2023
ΑΕΚ: Μονόδρομος η νίκη για τη "λαβωμένη" Ένωση, οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με πολλές απουσίες και έχει ως στόχο μόνο τη νίκη για να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο το 2023. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Μια ακόμα δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ πριν από την ολοκλήρωση του 2023 καθώς αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (21/12, 17:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για την Ένωση η νίκη αποτελεί μονόδρομος, ειδικά μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, λόγω της οποίας έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή. Φυσικά δεν πρόκειται για ανεπανόρθωτη ζημιά, καθώς το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα κριθεί και φέτος στα playoffs, όπως συνέβη και πέρυσι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η νέα γκέλα

Το έργο της ΑΕΚ δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι απέναντι σε όλες τις ομάδες, ενώ έκανε ήδη ζημιά στην Ένωση στην OPAP Arena.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει στο παρελθόν ότι εν Ελλάδι ξεπερνάει τα στραβοπατήματα και αυτό καλείται να κάνει για μια ακόμα φορά. Να παρουσιαστεί με την αγωνιστική φιλοσοφία που έχει περάσει ο Αλμέιδα στους παίκτες του και φυσικά να μην υποπέσει στα ίδια λάθη με αυτά προ ημερών στο Αγρίνιο.

Τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι πολλά για τον Αργεντινό κόουτς της ΑΕΚ, καθώς ήδη στους επτά "γνωστούς" απόντες (Στάνκοβιτς, Κάλενς Πινέδα, Πισάρο, Άμραμπατ, Πόνσε, Αραούχο), εκτός είναι και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα ο Μουκουντί που βγήκε και αυτός με ενόχληση είναι κανονικά διαθέσιμος.

Λόγω των πολλών απουσιών ο Αλμέιδα επιστράτευσε πολλούς παίκτες που παίζουν κυρίως στη Β', όπως οι Θεοχάρης, Πήλιος, Ραντόνια, Γεμπόα. Στο Αγρίνιο είχε πάρει μαζί του και τον Λαμαράνα, αλλά με τον Πανσερραϊκό έμεινε εκτός αποστολής.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Αλμέιδα, ο οποίος όμως έχει διαθέσιμες λύσεις για τη βασική του ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Οι Βίντα και Μουκουντί θα διατηρηθούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρότα και Χατζισαφί να επιστρέφουν στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ