Ανέλπιστα το χειρότερο της νεότερης ιστορίας

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 20.12.2023
Ανέλπιστα το χειρότερο της νεότερης ιστορίας

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι για τη Δόξα ήταν μόλις η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλη ήταν η αποτυχία για τον Άρη να ηττηθεί (2-0) από την ομάδα της Κατωκοπάς. Το συγκρότημα της Λεμεσού δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο δέχθηκε ξανά δεύτερη σερί ήττα, αφού είχε προηγηθεί και το χαμένο παιχνίδι από την ΑΕΚ (2-1). Πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στον Φλεβάρη του 2022 για να βρούμε δύο συνεχόμενες ήττες (σ.σ. τότε είχε χάσει εκτός από Ανόρθωση και εντός από Ομόνοια) για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», και μάλιστα αυτή ήταν – μέχρι προχθές - η μοναδική περίπτωση μετά την άνοδο από τη Β΄ Κατηγορία το 2021 και το ξεκίνημα μιας ανοδικής πορείας που έφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην περσινή χρονιά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τρεις συνεχόμενες αποτυχίες δεν είχε στη… νεότερη ιστορία του ο Άρης και στο συγκρότημα της Λεμεσού ελπίζουν να μην έρθει αυτό το κακό στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ (22/12, 19:00). Στους πρωταθλητές υπάρχει αποφασιστικότητα να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα και να κλείσουν με θετικό τρόπο το 2023, ώστε να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να καλύψουν το χαμένο έδαφος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μία αποστολή που θα πρέπει να στεφθεί με επιτυχία, παρά τις απουσίες.

Στον αγώνα με την ομάδα του Ζακακίου θα απουσιάζει από τον πάγκο ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν υπολογίζονται οι Κοκόριν, Καζού και Μοντνόρ. Από αγωνιστικής άποψης, αμφίβολος είναι ο Μπαμπίκα, η κατάσταση του οποίου θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ