Δεν την αφήνει μόνη ο κόσμος της

Δημοσιεύθηκε 16.12.2023
Δεν την αφήνει μόνη ο κόσμος της

Παρά την πίκρα που έφερε το χαστούκι από την Καρμιώτισσα, ο κόσμος της Πάφος FC ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών αύριο (18:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τη δοκιμασία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε η διοίκηση, πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, από τις 16:00 θα περιμένει τον κόσμο για ένα είδος χριστουγεννιάτικου πάρτι, με δώρα για τα παιδιά, διάφορες δραστηριότητες και γενικά γιορτινό κλίμα. Έτσι, υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να πάνε στο γήπεδο, αφού πέραν της στήριξης της ομάδας σε ένα σημαντικό ματς, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν και όμορφα. Και ελπίζουν στο τέλος του αγώνα να δουν την ομάδα τους να κερδίζει και να πιάνει κορυφή υπό προϋποθέσεις, παρόλο που το εμπόδιο είναι αρκετά υψηλό καθώς κοντράρεται με την πρωτοπόρο ομάδα.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είδε τους Τάνκοβιτς και Πέπε να ανεβάζουν ρυθμούς, όμως από την άλλη είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Γκοντάλ.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ