Σήμερα το ΟΠΑΠ All Star Game - Οι ομάδες και όλες οι πληροφορίες

Δημοσιεύθηκε 16.12.2023
Σήμερα το ΟΠΑΠ All Star Game - Οι ομάδες και όλες οι πληροφορίες

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού αθλητισμού, το ΟΠΑΠ All Star Game, επιστρέφει σήμερα, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στη Λευκωσία, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00.

Το ενδιαφέρον από το κοινό είναι τεράστιο, καθώς στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχουν μερικές χιλιάδες κόσμου που θα βρεθούν από κοντά για να παρακολουθήσουν το 11ο ΟΠΑΠ All Star Game.

Οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν από τις 15:00 για το κοινό. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του Σταδίου.

Ο πρόεδρος στο τζάμπολ

Στο στάδιο της πρωτεύουσας θα βρεθεί και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα ο πρώτος πολίτης της Κύπρου θα πραγματοποιήσει και το τζάμπολ στην σημερινή αναμέτρηση.

Χιλιάδες δώρα και εκπλήξεις

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές του 11ου ΟΠΑΠ All Star Game σε όσους θα δώσουν σήμερα το παρών τους στο Στάδιο Ελευθερία. Μικροί και μεγάλοι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βρεθούν έγκαιρα σήμερα στο γήπεδο.

Στα πρότυπα του ΝΒΑ το αγωνιστικό μέρος

Με σημαντικές αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι του θα διεξαχθεί το φετινό ΟΠΑΠ All Star Game. Μετά από ψηφοφορία του κοινού, επιλέχθηκαν οι 28 καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες που θα αγωνιστούν στον αγώνα.

Οι πρώτοι δύο καλαθοσφαιριστές σε ψήφους από το κοινό, ήταν οι Ανδρέας Σιζόπουλος και Νίκος Στυλιανού, οι οποίοι θα είναι φέτος οι αρχηγοί των δύο ομάδων. Οι δύο καλαθοσφαιριστές επέλεξαν τους συμπαίκτες που ήθελαν για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου, στα drafts που πραγματοποιήθηκαν.

«Team Sizo»

Προπονητές: Χριστόφορος Λειβαδιώτης, Γιώργος Παλάλας

Ανδρέας Σιζόπουλος (Πετρολίνα ΑΕΚ), Τέιβιον Χόλινγκσγουόρθ (Πετρολίνα ΑΕΚ), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός Στροβόλου), Τζίμι Λι Τέιλορ (Ανόρθωσις Αμμοχώστου), Σάρα Ντίκι (Payabl. EKA ΑΕΛ), Κρις Μερκούρη (Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ), Γκρέις Στόουν (Αναγέννηση Γερμασόγειας), Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ντεμάριους Τζέικομπς (ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα), Γιώργος Βάρσος (Ανόρθωσις Αμμοχώστου), Κωνσταντίνος Πηλακούτας (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Γκλεν Έιμπραμ (Ε.Ν. Παραλιμνίου), Βίκτωρας Ιερωνυμίδης (ΠΑΕΕΚ Κερύνειας).

«Team Stylianou»

Προπονητές: Ιωάννης Δάμαλης, Κάλια Παπαδοπούλου

Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός Στροβόλου), Τούκι Μπράουν (Πετρολίνα ΑΕΚ), Τζόρνταν Σέπερντ (Payabl. EKA ΑΕΛ), Μιχάλης Κουμής (Κεραυνός Στροβόλου), Πέτρα Όρλοβιτς (Payabl. EKA ΑΕΛ), Νικολέττα Κοντού (Αναγέννηση Γερμασόγειας), Παναγιώτα Θεμιστοκλέους (ΑΠΟΠ Πάφου), Ντελάνο Σπένσερ (Κεραυνός Στροβόλου), Ράεκγουαν Ρότζερς (ΑΠΟΠ Πάφου), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων Λεμεσού), Έρικ Ριντ (ΕΘΑ Έγκωμης), Στέφανος Τίγκας (Κεραυνός Στροβόλου), Δημήτρης Γεωργακούδης (ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα), Μάριος Γεωργίου (Payabl. EKA ΑΕΛ).

Διαγωνισμός τριπόντων

Μέσα στα πολλά ευχάριστα που θα παρουσιαστούν στο 11ο ΟΠΑΠ All Star Game, θα περιλαμβάνεται όπως πάντα και ο διαγωνισμός τριπόντων, όπου σε αυτόν θα συμμετέχουν οι:

Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Γιώργος Βάρσος (Ανόρθωση), Σάρα Ντίκεϊ (Payabl. EKA ΑΕΛ WBC), Γκρέις Στόουν (Αναγέννηση), Έρικ Ριντ (ΕΘΑ)

Το Cyprus Sneaker Convention έρχεται στο ΟΠΑΠ All Star Game

Σε μία παράλληλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο, το Στάδιο Ελευθερία, θα υπάρχει παράρτημα του Cyprus Sneaker Convention, το οποίο θα λειτουργεί από τις 15:00.

Οι φίλοι της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν πριν βρεθούν στο γήπεδο της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσουν το ΟΠΑΠ All Star Game, να περάσουν από το Cyprus Sneaker Convention.

Υπενθυμίζεται ότι το 11ο ΟΠΑΠ All Star Game θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης στην εκδήλωση, καλείται το κοινό όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο.

Έγκαιρη προσέλευση στο Στάδιο Ελευθερία

Καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή στο 11ο ΟΠΑΠ All Star Game, καλείται το κοινό όπως προσέλθει από νωρίς στο Στάδιο Ελευθερία. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν από τις 15:00.

4719512093112946 image

4719512169558056 image
  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ