Ας κάνει και πάλι το... θαύμα του!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 14.12.2023
Ας κάνει και πάλι το... θαύμα του!

Στις 26 Ιουλίου 2023 στο «Alphamega Stadium», ο Άρης έσυρε τον πρώτο του χορό στην Ευρώπη. Και απόψε (22:00) στο ίδιο γήπεδο κόντρα στη Σπάρτα Πράγας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην είναι ο τελευταίος του. Οι πράσινοι της Λεμεσού καλούνται να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τους υπέρβαση, να νικήσουν με δύο γκολ διαφορά την τσέχικη ομάδα και να κλείσουν θέση για τα πλέι οφ του Conference League τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με την προοπτική να βρεθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Η πορεία του στον 3ο όμιλο του Europa League με ομάδες όπως η Μπέτις (εννιά βαθμοί), Ρέιντζερς (οκτώ βαθμοί) και τη Σπάρτα Πράγας (εφτά βαθμοί) ήταν αξιοπρεπέστατη και έδειξε πως είναι ικανός για όλα. Κάποιες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες τις προνομιούχες θέσεις. Όμως, είναι ακόμη στο κόλπο και είναι αποφασισμένος να κάνει το… αδύνατο και να βάλει τα ταμεία του και μπόλικο χρήμα. Σαφώς σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος, δεν θα πρόκειται για αποτυχία. Όλο το οικοδόμημα έχει ζήσει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι και στιγμές που δεν θα ξεχαστούν...

Το θετικό για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι ότι σε αυτό τον καθοριστικό αγώνα έχει όλα τα όπλα διαθέσιμα και μπορεί να κάνει τα πλάνα του χωρίς... περιορισμούς. Το γεγονός ότι θέλει περισσότερο από ένα γκολ, τον αναγκάζει να πιέσει από την αρχή και η λογική λέει ότι o Λευκορώσος τεχνικός θα επιλέξει πλάνο με περισσότερους μεσοεπιθετικούς. Βασικά δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα, μιας και είναι μπόλικες οι φορές που εξέπληξε ο Σπιλέφσκι.

Πρώτο χειμερινό απόκτημα

Έκανε αρχή στις μεταγραφές Ιανουαρίου ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Μίλος Μάτισικ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Πρόκειται για νεαρό Πολωνό ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β'. Έπαιζε μέχρι τώρα στη Γιαγκελόνια, έχοντας καταγράψει 40 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Με… όπλο και την ισοπαλία οι Ελληνικές ομάδες

Την ευρωπαϊκή τους πορεία και με τη νέα σεζόν θέλουν να συνεχίσουν οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Europa League. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν ως όπλο και την ισοπαλία, ώστε να κατακτήσουν την 3η θέση στους ομίλους τους και να παίξουν στα πλέι οφ του Conference για μία θέση στους «16».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ