«Τελειώνει» από την Φενέρ ο Ιτούδης

Δημοσιεύθηκε 13.12.2023
«Τελειώνει» από την Φενέρ ο Ιτούδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ελληνας προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από την τουρκική ομάδα τις επόμενες ώρες.

Η Φενέρ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά υπό την έννοια ότι στην Ευρωλίγκα είναι στο 6-7 και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι στο 8-3. Στη μεν Ευρωλίγκα είναι στη 12η θέση, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι στην δεύτερη θέση μαζί με Καρσίγιακα και Μπεσίκτας, πίσω από την Εφές, που έχει ρεκόρ 10 νίκες και 1 ήττα.

Την Δευτέρα που μας πέρασε η αποδεκατισμένη Εφές νίκησε την Φενέρ με 81-80 και από ό, τι φαίνεται αυτή είναι η σταγόνα στο ποτήρι για τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόλυση του Δημήτρη Ιτούδη. Εδώ και καιρό υπήρχε η φημολογία ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάτι περισσότερο. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες ο Ιτούδης οδήγησε σε μεγάλη νίκη την Φενέρ επί της Ρεάλ. Μία νίκη, που αποτέλεσε την πρώτη ήττα της Ρεάλ στην Ευρωλίγκα.

Καθώς αποδεικνύεται, όμως, το πρόβλημα όντως υπήρχε και η ήττα την Δευτέρα από την Εφές μοιάζει καταδικαστική για τον Ελληνα τεχνικό, που όλα δείχνουν ότι είναι κοντά στην έξοδο.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ