Ρεκόρ προσέλευσης λόγω Μέσι στο MLS

Δημοσιεύθηκε 8.12.2023
Ρεκόρ προσέλευσης λόγω Μέσι στο MLS

O κομισάριος του MLS, Ντον Γκάρμπερ, μίλησε στο Reuters για την επίδραση του Λιονέλ Μέσι στο πρωτάθλημα που οδήγησε σε ρεκόρ προσέλευσης στα γήπεδα.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι προσέφερε άλλη... αίγλη στο MLS. Η λεγόμενη «Messi mania» έχει κάνει αίσθηση από το πρώτο εξάμηνο του αρχηγού της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής στο κλαμπ της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τον κομισάριο της λίγκας των ΗΠΑ, Ντον Γκάρμπερ, η άφιξη του 36χρονου σούπερ σταρ έχει οδηγήσει σε ρεκόρ προσέλευσης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Όπως αναφέρει η αναφορά της Morning Consult 11 εκατομμύρια φίλαθλοι έχουν βρεθεί στις εξέδρες πριν τον τελικό του πρωταθλήματος. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 5%.

«Δεν είμαστε πλέον μόνο μέρος της συζήτησης αλλά γράφουμε μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος έχει τα μάτια του στη Major League Soccer γιατί ο κορυφαίος παίκτης είναι εδώ και πετυχαίνει.

Τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδου ήταν θεαματικά. Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το πρωτάθλημά μας μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός παίκτη όπως ο Λιονέλ Μέσι με τον τρόπο που κάναμε. Και είναι υπέροχο να βλέπεις τον Λιονέλ Μέσι να φέρνει στο MLS αυτό που ελπίζαμε ότι θα έφερνε», ανέφερε ο Γκάρμπερ στο Reuters.

Ο Αργεντινός στους πρώτους του μήνες στην Ίντερ Μαϊάμι έχει 14 εμφανίσεις με έντεκα γκολ και πέντε ασίστ. Το συμβόλαιο του με το κλαμπ του MLS έχει ισχύ έως το 2025.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ