ΒΙΝΤΕΟ: Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή για Λίβερπουλ, νέο δράμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Δημοσιεύθηκε 3.12.2023
ΒΙΝΤΕΟ: Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή για Λίβερπουλ, νέο δράμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Η Λίβερπουλ έκανε ανατροπή στην ανατροπή και νίκησε τη Φούλαμ σε ματσάρα στο «Άνφιλντ» με σκορ 4-3. Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι, 3-2 την Μπράιτον.

Θρίλερ στο «Άνφιλντ» με νικήτρια τη Λίβερπουλ! Οι Reds πήραν δις προβάδισμα στο πρώτο μέρος κόντρα στη Φούλαμ, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε απαντήσεις, προηγήθηκε στο δεύτερο μέρος, όμως το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έκανε την... ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3, με δυο γκολ από το 87' έως το 88'. Ασίστ στο νικητήριο γκολ του Άρνολντ ο Τσιμίκας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουίλσον ισοφάρισε με τελείωμα εξ επαφής μετά από γύρισμα του Ρόμπινσον. Στο 38' οι Reds ανέκτησαν το προβάδισμα με «κεραυνό» του Μακ Άλιστερ εκτός περιοχής και στο 45+3' ο Τέτε έφερε και πάλι το ματς στα ίσα.

Στο 53' η Λίβερπουλ είχε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νούνιες σημάδεψε το δοκάρι. Η Φούλαμ έκανε την ανατροπή στο 90' με κεφαλιά του Ντεκόρντοβα Ριντ έπειτα από την πολύ ωραία σέντρα του Κέρνεϊ. Στο 84' ο Λένο απέκρουσε την κεφαλιά του Ντίας από κοντά μετά από κόρνερ και ο Σαλάχ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά προ κενής εστίας.

Οι Reds γύρισαν το ματς με δυο γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Στο 87' ο Έντο ισοφάρισε με μακρινό πλαέ και στο 88' μετά από κεφαλιά του Τσιμίκα η μπάλα στρώθηκε στον Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης.

Δραματική επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι

Φοβερό δράμα - για ακόμη μια φορά - στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι χρειάστηκε να... υποφέρει, όμως μπόρεσε ακόμα και με δέκα παίκτες να νικήσει την Μπράιτον 3-2 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Ποτσετίνο ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ευτύχησε να θέσει γερές βάσεις νίκης με δύο γκολ... καρμπόν. Στο 17' ο Έντσο σκόραρε, μετά από σύγχιση στην άμυνα σε κόρνερ, με κοντινή κεφαλιά για το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό στην Premier League. Τέσσερα λεπτά μετά μάλιστα, ο Κόλγουιλ έκανε ακριβώς το ίδιο και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Τσέλσι οπισθοχώρησε και η Μπράιτον πήρε μέτρα, τα οποία μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Στο 42' κυκλοφόρησε την μπάλα και ο Μπουανανότε με άψογο πλασέ από τη γωνία της περιοχής εκτέλεσε τον Σάντσεθ για το 2-1. Ο Στιλ απέτρεψε στα... καπάκια αυτογκόλ του Ίγκορ και αμέσως μετά ο Γκάλαχερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν στον Γκίλμουρ.

Οι Μπλε αναγκάστηκαν να παίξουν πίσω από την μπάλα για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, όμως ευτύχησαν να βρουν την ευκαιρία να χαλυβδώσουν ξανά το προβάδισμά τους. Στο 65', ο Μίλνερ ανέτρεψε τον Μούντρικ στην περιοχή και ο Φερνάντες ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-1.

Οι Γλάροι ανέβασαν την πίεσή τους και, ακόμη κι αν δυσκολεύονταν να σπάσουν τις γραμμές των Λονδρέζων, άγγιξαν την επιστροφή. Στο 90+2' ο Ζοάο Πέδρο μείωσε με κεφαλιά αλλά ο Σάντσεθ ήταν εκεί σε όλες τις υπόλοιπες καλές στιγμές της Μπράιτον. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι πίστεψε πως θα έχει την ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90+10' (!), ωστόσο ο Πόουσον ανακάλεσε, μετά από check στο VAR, την απόφασή του για πέναλτι υπέρ των Γλάρων, αφού η μπάλα στη σέντρα του Αντίνγκρα χτύπησε στο κεφάλι και όχι το χέρι του Κόλγουιλ.

Έσωσε στο τέλος τον βαθμό η Βίλα

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σεμένιο στο 10ο λεπτό, ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση της Βίλα, μιας και στο 20ο λεπτό ο Μπάιλι ισοφάρισε το 1-1. Η Μπόρνμουθ πήρε προβάδισμα στο 52' με τον Σολάνκε, όμως οι φιλοξενούμενοι έσωσαν το βαθμό με τέρμα του Γουότκινς στο τέλος.

Γκέλα για τη Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 7η θέση, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας. Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι με τον Κούντους άνοιξαν το σκορ, όμως στο 53' η Πάλας στην πρώτη τελική της προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσα με τον Εντουάρ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ