ΑΕΛ ενόψει Ομόνοιας: «Οι αθλητές της βρίζουν, προκαλούν και ζητούν διακοπή με την πρώτη ευκαιρία»

Δημοσιεύθηκε 28.11.2023
ΑΕΛ ενόψει Ομόνοιας: «Οι αθλητές της βρίζουν, προκαλούν και ζητούν διακοπή με την πρώτη ευκαιρία»

Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Πέμπτης (30/11) με την Ομόνοια καλεί τον κόσμο της να είναι προσεκτικός καθώς ο αγώνας «κρύβει αρκετές παγίδες».

Η ομάδα της Λεμεσού σημειώνει πως στο πρόσφατο παρελθόν δέχθηκε προκλήσεις από το τριφύλλι υποστηρίζοντας πως οι αθλητές του «βρίζουν, να προκαλούν την κερκίδα μας αλλά με την πρώτη ευκαιρία να τρέχουν στα αποδυτήρια και να ζητούν την διακοπή του αγώνα».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Περήφανε κίτρινε ΛΑΕ,

Η ομάδα μας την Πέμπτη 30, Νοεμβρίου αγωνίζεται απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Φούτσαλ.

Για εμάς στη Λεμεσό ο συγκεκριμένος αγώνας είναι όπως οι υπόλοιποι και το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι αδιαπραγμάτευτο. Η παρουσία του κόσμου μας είναι αναμενόμενη και είμαστε σίγουροι ότι με το δικό τους τρόπο θα βοηθήσουν τους αθλητές μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θέλουμε να τονίσουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει αρκετές παγίδες αφού στο σύντομο παρελθόν δεχτήκαμε αρκετές προκλήσεις από την συγκεκριμένη ομάδα με αθλητές της να βρίζουν, να προκαλούν την κερκίδα μας αλλά με την πρώτη ευκαιρία να τρέχουν στα αποδυτήρια και να ζητούν την διακοπή του αγώνα.

ΑΕΛίστα, όλοι μαζί προστατεύουμε την ομάδα μας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς αχρείαστες ενέργειες και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να επισκιάσει την προσπάθεια των αθλητών μας αλλά ούτε θα επιτρέψουμε την παραμικρή ασέβεια προς το σωματείο μας.

Ραντεβού την Πέμπτη στις εφτά.

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ