«Αυτοί που κρατούν τη σφυρίχτρα, μην μας ζητούν μόνο εισιτήρια για φιλικά με τον Παναθηναϊκό»

Δημοσιεύθηκε 26.11.2023
«Αυτοί που κρατούν τη σφυρίχτρα, μην μας ζητούν μόνο εισιτήρια για φιλικά με τον Παναθηναϊκό»

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΖ. Σημειώνεται ότι διαιτητής ήταν ο Θωμάς Χατζηβασιλείου.

Στις δηλώσεις του ανάφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ότι ο διαιτητής μπορεί να σφυρίζει πέναλτι όπως αυτό που έδωσε. Το είδαμε όλοι, προσέχω τι θα πω γιατί σέβομαι τα χρήματα όλων. Δεν δικαιούται κανείς να μας στερεί αυτό που προσπαθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χάσαμε και αυτό έχει σημασία.

Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, όμως επιμένω και θα σταθώ στη φάση, δεν ξέρω τι θα κάνουμε για να προστατέψουμε την ομάδα. Θέλουμε η βαθμολογία να αντικατοπτρίζει αυτό που παίρνουμε στα γήπεδο. Αυτοί που κρατούν την σφυρίχτρα να μην μας ζητούν μόνο εισιτήρια για να κάθονται κάπου εδώ όταν κάνουμε φιλικά με τον Παναθηναϊκό. Εμείς συνεχίζουμε, θέλω έστω και ένας να πει ότι η Νέα Σαλαμίνα πήρε ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό δικαιούται στον αγωνιστικό χώρο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ