Σούπερ κόντρες Σίτι - Λίβερπουλ και Νιούκαστλ - Τσέλσι, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Δημοσιεύθηκε 25.11.2023
Σούπερ κόντρες Σίτι - Λίβερπουλ και Νιούκαστλ - Τσέλσι, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Μεγάλα ντέρμπι στο πρόγραμμα του Σαββάτου στα κορυφαία Πρωταθλήματα Ευρώπης με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Σίτι δίνει 1.73, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 4.09. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.50.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούκαστλ - Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 2.59, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 2.59. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.47. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Βαγιεκάνο δίνει 4.94, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.64. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν - Φιορεντίνα, η επιλογή για νίκη της Μίλαν δίνει 2.10, ενώ για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 3.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ