Τσέλσι: Σε φουλ ρυθμούς ο Ενκουνκού μετά από τρεις μήνες

Δημοσιεύθηκε 23.11.2023
Τσέλσι: Σε φουλ ρυθμούς ο Ενκουνκού μετά από τρεις μήνες

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά από σχεδόν τρεις μήνες επέστρεψε ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, εν όψει του σημαντικού αγώνα της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ.

Το «παρών» στις ομαδικές προπονήσεις της Τσέλσι, έδωσε για πρώτη φορά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, μετά από ένα διάστημα που ξεπερνάει τους τρεις μήνες. Ο Γάλλος επιθετικός, τραυματίστηκε σε ένα φιλικό προετοιμασίας της Τσέλσι απέναντι στην Ντόρτμουντ και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά που αποκόμισε στο γόνατο.

Ο 26χρονος επιθετικός, προπονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούσε τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Ενκουνκού κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες, καθώς οι άνθρωποι της Τσέλσι είχαν εκτιμήσει ότι ο Γάλλος θα επέστρεφε στα μισά του Δεκεμβρίου, με τον 26χρονο να προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ το Σάββατο (25/11, 17:00).

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ