Ομόνοια: Όταν μπαίνουν νωρίς οι βάσεις...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 22.11.2023
Ομόνοια: Όταν μπαίνουν νωρίς οι βάσεις...

Στo πρώτο ημίωρο θα πρέπει να «επενδύσει» η Ομόνοια για να μπορέσει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της. Γιατί σε εκείνο το διάστημα έχει σκοράρει εφτά γκολ, δηλαδή το 1/3 των φετινών της τερμάτων στο πρωτάθλημα, ενώ δέχθηκε μόλις δύο από τα δώδεκα γκολ παθητικό. Και όσο δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει το καλό της χρονικό διάστημα, η προσπάθειά της για την κατάκτηση της νίκης δυσκολεύει μιας και δεν έχει την ίδια απόδοση. Παρόλο που στο φινάλε (61'-90') πέτυχε δέκα γκολ, από την άλλη δέχθηκε εφτά και έχει απολέσει αρκετούς βαθμούς.

Η Ομόνοια σκοράροντας γρήγορα πέτυχε σπουδαίες νίκες επί ΑΠΟΕΛ, Πάφου και Απόλλωνα, ενώ σε άλλα δύο ντέρμπι με ΑΕΛ και Ανόρθωση έχασε τρομερές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Και αφού δεν τα κατάφερε, στο τέλος είδε τους πολύτιμους βαθμούς να κάνουν... φτερά.

Ερωτηματικό ο αντι-Μπέζους

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας, έχοντας και αυτήν την αγωνιστική προβλήματα. Δεν υπολογίζει στον Ρομάν Μπέζους λόγω τιμωρίας και αυτό τον αναγκάζει και πάλι σε σπαζοκεφαλιές. Ελπίζει πως ο Βέλικο Σίμιτς θα είναι σε θέση να παίξει από την αρχή ώστε είτε να τον τοποθετήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης είτε ως επιτελικό. Γι' αυτήν τη θέση είναι επίσης υποψήφιοι οι Λοΐζος Λοΐζου, εφόσον δεν παίξει στο δεξί άκρο αλλά και ο Αλιούμ. Λιγότερες πιθανότητες έχει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε αυτό το σενάριο θα κάτσει στον πάγκο αφού ο Ιρανός τη φετινή σεζόν δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα και προβληματίζει...

Δεδομένη θεωρείται η επάνοδος του Ιωάννη Κούσουλου και μαζί με τον Μπασιρού θα αποτελέσουν το ανασταλτικό δίδυμο του κέντρου ενώ από εκεί και πέρα, ο Άνταμ Μάθιους θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Σιπριάνο το αριστερό, με τους Σενού Κουλιμπαλί και Νικόλα Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας. Οι Γουίλι Σεμέδο και Ανδρόνικος Κακουλλής θα είναι οι δύο «σίγουροι» στην επιθετική γραμμή.

Από δοκιμαστικά 16χρονος

Ακόμα ένας νεαρός Αφρικανός θα περάσει το επόμενο διάστημα από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας. Άλλωστε είναι μία τακτική που ακολουθείται φέτος αφού τον προηγούμενο μήνα είχαν δοκιμαστεί οι Μουσταφά Τζουφ και Μοντού Κεϊτά από την Γκάμπια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του omonoianews, ο 16χρονος μέσος από τη Λιβερία Μόσες Σα θα κάνει για κάποιες μέρες προπονήσεις, τόσο με την πρώτη ομάδα όσο και με τη δεύτερη ενώ να σημειωθεί πως έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ