Σόμποσλαϊ: «Τις πρώτες μέρες στη Λίβερπουλ αναρωτιόμουν... αν ήμουν στο Playstation»!

Δημοσιεύθηκε 17.11.2023
Σόμποσλαϊ: «Τις πρώτες μέρες στη Λίβερπουλ αναρωτιόμουν... αν ήμουν στο Playstation»!

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ χρειάστηκε λίγο χρόνο για να καταλάβει πως ήταν πραγματικά μέλος της Λίβερπουλ και δήλωσε κατενθουσιασμένος τον πρώτο καιρό που προσπαθούσε να καταλάβει τι άνθρωποι ήταν όλοι εκείνοι τους οποίους απλά παρακολουθούσε από την τηλεόραση. «Μακάρι να προκαλέσω τον ίδιο αντίκτυπο με τον Τζέραρντ» σχολίασε.

Ο Ούγγρος χαφ που έχει κερδίσει το κοινό των «κόκκινων» και την λατρεία του Γιούργκεν Κλοπ, ετοιμάζεται πλέον για το Euro 2024, αφού, η εθνική ομάδα της πατρίδας του εξασφάλισε την παρουσία της στο τουρνουά της Γερμανίας.

Μέχρι τότε, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Λίβερπουλ να πετύχει όλους τους στόχους της, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα της νέας του ομάδας και της Πρέμιερ Λιγκ. «Τον πρώτο καιρό αναρωτιόμουν αν ήμουν... στο Playstation! Ήταν τρομερό που πλέον προσπαθούσα να μάθω όλους εκείνους που έβλεπα απλά στην τηλεόραση. Και το να παίζω δίπλα τους, ήταν τρομερό» είχε να πει.

Ο «Σόμπο» αντιλαμβάνεται πως λόγω και του ότι επέλεξε το «8» για τη φανέλα του, έχουν ξεκινήσει οι συγκρίσεις με τον Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο, ήταν κάθετος, λέγοντας: «Δεν θέλω να του μοιάσω, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Ωστόσο, αν μου πει κάποιος να προκαλέσω τον ίδιο αντίκτυπο με τον Τζέραντ στην ομάδα ή να κάνω την ίδια μεγάλη καριέρα στον σύλλογο, τότε ασφαλώς και θα το δεχθώ».

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ