Πίττας: «Δεν θα πάμε για να τους δώσουμε το παιχνίδι - Είμαι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω»

Δημοσιεύθηκε 13.11.2023
Πίττας: «Δεν θα πάμε για να τους δώσουμε το παιχνίδι - Είμαι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Ιωάννης Πίττας με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για τον τελευταίο της αγώνα στα προκριματικά του Euro 2024, την ερχόμενη Πέμπτη (16/11, 19:00) με την Ισπανία στο στάδιο «Alphamega».

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής επιθετικός:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης. Μετά από πολύ καιρό θα βρισκόμαστε και πάλι στη Λεμεσό. Ο κόσμος από ό,τι βλέπω και ακούω θα δώσει μαζικά το παρόν του και θα μας στηρίξει. Οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια καλή εικόνα, να αφήσουμε ευχαριστημένο τον κόσμο, τον προπονητή μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

Αν το μέγεθος του αντιπάλου είναι επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο: «Σίγουρα, θεωρώ όλοι θα ήθελαν να παίζουν με τέτοιους αντιπάλους, με τέτοια μεγαθήρια. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε. Δεν θα πάμε εκεί απλά για να δώσουμε το παιχνίδι σε αυτούς, θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες».

Για το χατ-τρικ του στο χθεσινό (12/11) παιχνίδι της ΑΪΚ: «Σίγουρα θα έλεγα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν στη Σουηδία για την ομάδα μου και για εμένα. Με αποκορύφωμα το χατ-τρικ χθες. Θεωρώ είμαι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την εθνική ομάδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ