ΒΙΝΤΕΟ: Από τα πόδια του Λαουτάρο στους 16 η Ίντερ

Δημοσιεύθηκε 9.11.2023
ΒΙΝΤΕΟ: Από τα πόδια του Λαουτάρο στους 16 η Ίντερ

Η Ίντερ με το πέναλτι του Λαουτάρο πήρε μεγάλο διπλό στην Αυστρία, επικράτησε 1-0 της Ζάλτσμπουργκ και βρέθηκε στα νοκ άουτ μαζί με τη Σοσιεδάδ.

Με πέναλτι του Λαουτάρο στο 85o λεπτό η Ιντερ νίκησε με 1-0 τη Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, ακολουθώντας και τη Σοσιεδάδ. Οι Αυστριακοί μπήκαν με διάθεση να πρεσάρουν ψηλά, όμως η άμυνα των Νερατζούρι δεν αιφνιδιάστηκε. Κακό το α' μέρος, ελάχιστες στιγμές, με την Ίντερ να έχει τον έλεγχο και να μην απειλείται. Μάλιστα, η ομάδα του Ιντσάγκι θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά στο 35' η κεφαλιά του Μπαστόνι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 42' ο Φρατέζι από πολύ κοντά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο β’ μέρος η Ζάλτσμπουργκ έδειχνε πιο επιθετική, ανέβασε την πίεση της, χωρίς όμως να έχει τον τρόπο για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Μια ευκαιρία του Ντέντιτς είχαν οι Αυστριακοί και τίποτα περισσότερο. Αντίθετα, οι «Νερατζούρι» μετά την είσοδο του Λαουτάρο πήραν μπρος επιθετικά, έγιναν πιο επικίνδυνοι βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 82ο λεπτό ο Λαουτάρο είχε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπαστόνι και δύο λεπτά μετά ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Μπίντστρουπ σε σουτ του Μπαρέλα. Ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει, διαμόρφωσε το 1-0 κι έστειλε την ομάδα του στα νοκ άουτ του Champions League!

Zάλτσμπουργκ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Μπαϊντού, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (46′ Γκουρνά-Ντουάτ), Σούτσιτς, Μπίντστρουπ, Καπάλντο, Γκλουχ (88′ Αμάνκουα), Σίμιτς (79′ Ράτκοβ), Κονατέ (87′ Ντορζελές).

Ιντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ (46′ Ντε Φράι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (61′ Ασλάνι), Μχιταριάν (69′ Μπαρέλα), Κάρλος Αουγκούστο (87′ Ντιμάρκο), Σάντσες (68′ Λαουτάρο), Τουράμ.

Αποτελέσματα

Ζάλτσμπουργκ - Ιντερ 0-1

Σοσιεδάδ - Μπενφίκα 3-1

Βαθμολογία

1. Σοσιεδάδ 4 (7-2) 10

2. Ίντερ 4 (5-2) 10

3. Ζάλτσμπουργκ 4 (3-5) 3

4. Μπενφίκα 4 (1-7) 0

Επόμενη αγωνιστική (29/11)

Μπενφίκα - Ίντερ

Σοσιεδάδ - Ζάλτσμπουργκ

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ